0 image/svg+xml

Banyo Oturakları

Nov 13, 2020
0 Comments

Döner Mavi tabure Oturak

Çoğu ev ve diğer mekanlarda banyo yapılan alanlar fayans gibi kaygan malzemeler ile kaplıdır. Bu malzemeler su ile birleştiğinde daha da kaygan bir hale gelmektedir. Bu kayganlık erken dönemlerde sorun yaşanmasa da daha yaşlı kişilerde veya çeşitli hastalıklara sahip insanlarda problemlere sebep olabilmektedir. Banyo gibi sert zemine sahip bölgelerde kontrolsüzce düşmek çok kötü sonuçlar doğurabilir. Bu sebeple banyo yaparken tabure kullanmak ve taburede daha güvenilir bir şekilde temizlenmek daha faydalı olacaktır.

Döner mavi tabure oturak, banyo yaparken düşme gibi kazaları önlemek amacı ile dizayn edilmiştir. Taburenin ayakları kaymaz bir şekilde tasarlanmıştır. Bu özelliği kullanan kişiler tarafından çok faydalı ve güvenli bulunmaktadır. Yıkanmayı çok daha kolay hale getirmektedir. Yapıldığı malzeme alüminyumdur. Sağlam bir şekilde tasarlanan döner mavi tabure oturak uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Uzun ömürlü olması sayesinde çok kullanılan ürün, banyo yaparken yaşanabilecek kazaların önüne geçmektedir. Döner mavi tabure oturak çoğu kişinin memnun kaldığı ve tercih ettiği ürünlerden biridir.

Ayakları ayarlanabilir özelliktedir. Kullanacak kişinin boyuna ve banyo özelliklerine göre ayaklar çeşitli şekillerde ayarlanabilir. Bu da daha rahat ve çok daha konforlu bir banyo imkanı sunar. Aynı zamanda döner mavi tabure oturak ürününün oturak kısmı yumuşak malzemeden tasarlanmış olup, konfor seviyesini üst sıralara çıkarmaktadır. Banyo keyifle yapılması gereken bir eylemdir. Döner mavi tabure oturak ürünü de bu eylemi daha da rahat, konforlu ve güvenilir hale getirmeye yardımcı olmaktadır.

Döner mavi tabure oturak ürünleri çok tercih edilen ve severek kullanılan ürünler arasındadır. Kullanıcılar tarafından en çok tercih edilme sebebi ise ayaklarının ayarlanabilmesi ve kaymaz özelliğidir. Banyo yapılırken son derece güvenilir bir ortam yaratmaktadır. Kesinlikle kullanan kişiye bir problem yaşatmaz. Uzun yıllar güvenli bir şekilde kullanılabilir. Kapladığı alan çok büyük değildir, hemen her banyo tipinde rahatlıkla kullanılabilir. Oturağın yumuşak dokusu ile de konfor seviyesini üst sıralara taşımaktadır. Kaymaz ayaklarından oturak kısmına kadar oldukça sağlam materyallerden yapılmıştır. Dolayısı ile her parçası uzun süre dayanacak sağlam parçalardır.

Katlanabilir Tabure Oturak

Banyo oturakları birçok çeşitten oluşmaktadır. Her ihtiyaca özel farklı bir tasarım ve farklı bir bakış açısı geliştirilmektedir. Banyo yaparken insanların daha rahat olabilmesi için bu gelişmeler artarak devam etmektedir. Önemli olan kullanıcıların güvenli ve konforlu bir şekilde banyo yapabilmesidir. İnsanın güvenli ve rahat bir banyo yapamaması doğrudan hayat kalitesine etki eden oldukça önemli bir olaydır. Banyo süreci hafife alınmaması gereken hayatımız boyunca devam edecek olan oldukça önemli rutinlerden biridir. İnsan nasıl ki her gün yemek yiyorsa, düzenli olarak da banyo yapmalıdır. Su insanı dinginleştiren, sakinleştiren ve tabi her şeyden önemlisi temizleyen oldukça önemli bir unsurdur.

Katlanır tabure oturak da banyoda rahatlık ve güvenlik ihtiyacına cevap vermek için tasarlanmış olan tasarımlardan bir tanesidir. Oturak tamamen dayanıklılık esas alınarak hazırlanmış olup, son derece sağlamdır. Alüminyum materyali kullanılarak üretilmektedir. Her insan rahatlıkla kullanabilir. Estetik bir görüntüsü vardır. Banyonun içerisinde kötü görünecek bir yapıda değildir. Ancak yine de katlanabilir tabure oturağın bir özelliği olarak, katlanıp banyo sonrasında kaldırılabilir. Katlanır tabure oturak ile katlanabilir sırtlıklı banyo oturağı seçenekleri bu özellikleri sayesinde oldukça sık tercih edilmektedir.

Yer kaplamadan ürünlerin banyo sonrasında kaldırılabilmesi pek çok açıdan avantajlı bir durumdur. Oturakların ayak kısmında kaymaması için özel eklemeler yapılmıştır. Banyo zemini olarak fayans vb. yerlerde kesinlikle kayma yapmaz son derece güvenilir bir üründür.

Banyo oturak seçenekleri arasında kullanılan konforlu ürünlerden bir tanesidir. Katlanır tabure oturak kullanılarak yorulmadan, düşme riski ile karşılaşmadan banyo yapılabilir. Oturak kısmında daha rahat oturulmasına yardımcı olacak bir yapı vardır. Daha yumuşak bir bölgedir. Bu da banyonun konforunu daha çok arttıran önemli özelliklerden biridir. Banyo tabure oturak ayaklarının olduğu bölümden ayarlanabilir. Daha uzun kişilerin kullanımında uzatılarak daha kısa kişilerin banyo yaptığı süreçlerde kısa hale getirilebilir. Bu şekilde ayakları yere tam basıp, bükülme sorunu ile karşılaşmayan kişiler çok daha rahat banyo yapabilmektedir. Bu da ürünün tercih sebeplerinden biri olarak gösterilebilir.

Sırtlıklı Banyo Oturakları

Banyo hayatın vazgeçilmezlerinden bir tanesidir. Dolayısıyla banyo yaparken konforlu olmak herkesin hoşuna gidecek özelliklerdendir. Banyo gibi alanların zeminleri su ile beraber kaygan bir yapıya bürünebilir. Bu da nispeten yaşı daha büyük kişileri, hasta kimseleri banyo yaparken rahat olamamaya itmektedir. Banyo oturakları da bu problemi gidermek amacı ile tasarlanmış. Son derece konforlu ürünlerdir. Özellikle ayakta durma güçlüğü çeken, zor oturup kalkan kişiler için banyo oturakları çok kullanışlı eşyalardır. Ürünlerin amacı kullanan kişinin banyo konforunu sağlayarak, güvenli bir şekilde banyo yapabilmesini sağlamaktır. Bu şekilde hayat kalitesine bir artı puan kazandıran kişiler, hayatlarına devam ederken de daha huzurlu olabilirler.

Sırtlıklı banyo oturakları, tamamen kullanacak kişinin ihtiyacı gözetilerek tasarlanmıştır. Ayak kısmında kaymaz vantuzlar bulunmaktadır. Bu vantuzlar sayesinde hiçbir zeminde kayma yapmaması sağlanmıştır. Kolayca ve rahatlıkla kullanılabilmektedir. Ayak kısımları aynı zamanda boy konusunda da ayarlanabilir özelliktedir. Kullanacak kişinin boyuna ve banyo ölçülerine göre oturağın boyu ayarlanabilir. Bu da banyo konforunu daha çok yükselten detaylardan biridir. Oturak kısmı özellikle delikli tasarlanmış olup, suyun akıp gitmesini sağlamak amacı ile o şekilde yapılmıştır. Su akıp giderek banyo yapan kişiyi rahatsız etmez, birikerek leke bırakmaz. Oldukça kolay temizlenebilir ürünler olan sırtlıklı banyo oturakları yalnızca birkaç banyoda bir bezle silinebilir. Bunun dışında bir şeye gerek duymadan uzun yıllar aynı görüntüsünü koruyarak banyo konusunda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Sırtlıklı banyo oturaklarının, oturma kısmında yumuşak bir bölge eklenmiş olup daha rahat oturulmasını sağlamaktadır. Oldukça sağlam olmasını ise kullanılan materyaller sağlamaktadır. Alüminyumdan yapılmış olan oturaklar, dayanıklılık konusunda oldukça iyidir. Sırtlıklı banyo oturakları genellikle kullanıcılar tarafından da çok sevilen, olumlu görüşler ile tavsiye edilen ürünler arasındadır. Kişinin kendini güvenli hissettiği bir alanda banyo yapabilmesine ve konforlu bir biçimde bu süreci atlatabilmesine yardımcı olmaktadır. Sırtlıklı banyo oturaklarının, sırt kısmına son derece sağlamdır. Kullanan kişi sırtlıklı banyo oturağını banyo içerisinde suyun altına yerleştirerek rahatlıkla banyosunu yapabilir. Banyosunu yaparken de kesinlikle düşme kayma gibi sorunları düşünmek zorunda kalmaz.

Sırtlıklı Katlanabilir Banyo Oturakları

Banyo oturakları seçeneklerinden biri de sırtlıklı banyo oturak modelleridir. Bu modeller oldukça rahattır. Konforlu ve kullanışlı modellerdir. Banyo zeminlerinin kaygan olması sebebi ile düşme sonucu yaralanmalar sakatlanmalar yaşanabilmektedir. Sırtlıklı katlanabilir banyo modelleri de bunun önüne geçebilmek için tasarlanmıştır. Kullanan kişilere hem konforlu bir banyo süreci hem de güvenlik sunmaktadır. Sırtlıklı katlanabilir banyo oturakları kullanırken düşme gibi ihtimaller ortadan kalkar. Oturakların ayakları kaymaya karşı özel bir yapıdadır. Kesinlikle fayans gibi zeminlerin üzerinde kayma yapmaz ve sudan etkilenmez.

Banyo yapmak insana keyif vermelidir, banyo yaparken insan kendini mutlu, huzurlu hissetmelidir. Bu sebeple sırtlıklı katlanabilir banyo oturakları özellikle bu süreci daha güzel hale getirmeyi hedeflemektedir. Katlanabilir yapısı ile banyo yaptıktan sonra da, banyonun yapısını bozmaz. Katlanıp kaldırılabilir. Yer kaplamaz. Katlandıktan sonra oldukça küçük bir yer işgal etmektedir. Banyo yapılırken yeniden açılarak kullanıma hazır hale getirilebilir. Açma kapama işlemi oldukça kısa bir sürede el ile manuel olarak yapılabilmektedir. Oturaklar oldukça sağlam materyallerden yapılmış olup, uzun yıllar kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. Yani katlanabilir oturakların bu kısımları da ekstra güçlendirilmiştir. Uzun ömürlü bir yapıdadır. Sorun çıkarmadan senelerce ilk günkü sağlamlığında kullanılmaya devam edebilir. Temizliği de oldukça kolaydır. Kir tutmayan bir yapıdadır, birkaç banyoda bir bezle silinerek daha temiz de tutulabilir.

Sırtlıklı katlanabilir banyo oturakları kullanıcılar tarafından çok tercih edilmektedir. Bunun sebebi ise katlanabilir yapısı ile ortadan kaldırılabilmesi, yer kaplamama özelliğinden kaynaklanır. Bu özellikle daha ufak banyolara sahip olan kişiler için oldukça önemli bir özelliktir. Oturak kısmında konforu arttırmayı amaçlayan yumuşak bir kısım yerleştirilmiştir. Burada otururken kişinin daha rahat olması için tasarlanmıştır. Diğer banyo oturakları seçeneklerine göre daha konforlu, yaslanılabilen bir seçenektir. Sırtlık bölgesi de oldukça sağlamdır. Herkes rahatlıkla kullanabilir. Bir boy kilo ölçütü bulunmamaktadır. Zaten sırtlıklı katlanabilir banyo oturakları ürünlerinin bacakları boya göre ayarlanabilir. Bunun için banyonun durumu, su sıçrama problemi ve kullanacak kişinin boyu ön plana alınarak ayarlama yapılabilir.

Basamak Tabure Oturak

Banyo yapmak uzun sürebilen ve yaşlı, hasta kimseler için yorucu bir iştir. Ancak düzenli olarak da banyo yapmak zorunludur. Bu sebeple bu eylemi kolaylaştırmak adına çeşitli ürünler geliştirilmektedir. Ürünler her geçen yıl daha konforlu daha rahat bir şekilde banyo yapılabilmesi için tasarlanmaktadır. Bu tasarımlardan bir de basamak tabure oturak ürünüdür. Bu ürün banyo yaparken oturulabilmesi, yavaş yavaş ve yorulmadan banyo yapılabilmesi için tasarlanmış özel bir eşyadır. Özellikle yaşı ilerlemiş kimseleri ve ayakta durma güçlüğü çeken hastalar için banyo yapma eylemini çok daha kolay bir hale getirmeyi hedeflemektedir. Buradaki amaç kişinin güvenli, konforlu bir biçimde banyo yapabilmesine imkan sağlamaktır.

Banyo oturakları banyo yapma işini çok kolay bir hale getirmektedir. Banyo yüzeyi özellikle de su ile birleştiğinde oldukça kaygan bir yapıya bürünmektedir. Dolayısıyla tehlikeli durumlar ortaya çıkmaması için, banyo oturakları kullanılmaya başlanmıştır. Basamak tabure oturak ürünü, alüminyum kullanılarak yapılmaktadır. Çok sağlam bir üründür. Uzun yıllar boyunca dayanıklı bir şekilde kullanılabilmektedir. Ayakları ayarlanabilir bir şekilde tasarlanmıştır. Özellikle kullanacak kişinin boyuna göre, banyonun koşullarına göre ayaklarının uzunluğu ayarlanabilir.

Aynı zamanda ayakları kaygan yüzeye karşı kaymaz vantuzlar ile üretilmiştir. Bu şekilde hiçbir yüzeyde kayması mümkün değildir. Basamak tabure oturak ürünü kayma gibi problemler yaşanmadan son derece güvenilir bir şekilde kullanılabilmektedir. Kullanan kişinin banyo eylemini son derece güvenilir ve konforlu bir olaya taşımak ürünün asıl hedefidir. Aynı zamanda oturulacak bölge yumuşak bir yapıda tasarlanmıştır. Bu da kullanan kişinin daha rahat oturmasına yardımcı olmaktadır.

Basamak tabure oturak ürünü, mavi ve gri renk kullanılarak üretilmektedir. Ayakları ayarlanabilir, aynı zamanda kaymaz bir şekildedir. Oturulan bölge biraz daha yumuşak ve rahat bir şekilde tasarlanmıştır ve üzerinde delikler vardır. Üzerinde delikler olmasının sebebi ise suyun toplanma yaparak kullanan kişiyi üşütmemesi içindir. Üzerinde bulunan delikler sayesinde su kayıp gider ve kişiyi kesinlikle rahatsız etmez. Basamak tabure oturak ortalama ağırlıktadır. Kapladığı alan da fazla değildir. Hemen her banyoda kullanılabilecek büyüklükte bir üründür. Son derece kullanışlıdır.

Comments: 0
Leave a Reply

No comments